Ευκαιρίες Καριέρας

Stadiodromia
Οι άνθρωποι

Ένα μέρος όπου εξαιρετικοί άνθρωποι με πάθος για μάθηση και ανάπτυξη, με ικανότητες, ταλέντο ενθουσιασμό και κίνητρο για να ενταχθούν και να εξελιχθούν σε ένα δυναμικό περιβάλλον νέων τεχνολογιών, μπορούν να βρουν τον δρόμο τους για μια συναρπαστική καριέρα στη Qwerty Hellas. Βασικός στόχος είναι να προσελκύσει, να διατηρήσει και να αναπτύξει επαγγελματίες, που είναι σε θέση να σκέφτονται πέρα από τα όρια.

Η επιλογή του προσωπικού αποτελεί έναν από τους θεμέλιους λίθους στον οποίο στηρίζει η Qwerty Hellas την επιτυχημένη της πορεία. Η εταιρία μεριμνεί για τη συνεχή εκπαίδευση και ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού με στόχο την αναβάθμιση των γνώσεων και των δεξιοτήτων του.  Οι άνθρωποι μας στη Qwerty Hellas είναι το βασικό ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα.

Καριέρα

Αν επιθυμείτε να ξεκινήσετε την καριέρα σας στην ελληνική εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής, μπορείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας αποστέλλοντας το βιογραφικό σας σημείωμα με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο
info@qwerty-hellas.gr υπόψη της Διεύθυνσης Προσωπικού, δηλώνοντας τον τίτλο θέσης για την οποία ενδιαφέρεστε. Για όλα τα βιογραφικά σημειώματα τηρείται απόλυτη εχεμύθεια.

Νέες θέσεις εργασίας

-Junior Software Engineer

Our journey our people!